Keresés
-18O
Győr
2019.08.20., kedd (István)

A győri Pető Laura lett Magyarország harmadik legszebb lánya - fotógaléria!

Offmedia- 2017.06.19. 09:59
2695
Koroknyai Virág nyerte a Miss World Hungary szépségversenyt, a 25 éves győri szépség pedig a második udvarhölgy címet szerezte meg a Miss World Hungary szépségverseny vasárnap döntőjén.
Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

FRISSÍTÉS: kis érdekesség - a 24.hu cikkében olvasható, hogy úgy látszik, a nyertes szépség, Koroknyai Virág a jó külső mellett a sorssal is jó viszonyt ápol: Sarka Kata barátnőjeként, a zsűriben volt/jelenlegi (?) pasival mégiscsak magabiztosabb az ember. Dehát tudjuk, a szépség és a világbéke szeretete mellett a jó kommunikációs képesség is hasznos tulajdonság egy szépségverseny. Sok szerencsét a hölgynek!

Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el. Pető Laura győri születésű, jelenleg Budapesten él.


Laura a versenyen elmondta, hogy édesapja kiskorában elhagyta őket, azóta nem is hallott róla. A hűtlen apának is szeretett volna bizonyítani azzal, jól szerepel a versenyen, így is megmutatva neki, hogy mit veszített.

A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást. A műsorban először hallhatták a nézők Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzott el. Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készült közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adta elő új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével álltak színpadra. Az est házigazdája Tatár Csilla és Harsányi Levente volt.

A Miss World Hungary képei!


Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hozzászólások