Keresés
-18O
Győr
2021.01.15., péntek (Lóránt, Loránd)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • A bőnyi lövöldöző fia szerint otromba rendőri intézkedés vezetett a nyomozó halálához

A bőnyi lövöldöző fia szerint otromba rendőri intézkedés vezetett a nyomozó halálához

Offmedia- 2016.11.10. 09:56
2178
Elhibázott és otromba intézkedésnek nevezte azt, hogy a rendőrség így berontott egy 76 éves ember és 73 éves felesége házába.

Szerdán a Borsnak nyilatkozott a bőnyi rendőrgyilkossággal gyanúsított Gy.I. fia, aki szerint érthetetlen, hogy apjánál miért pont most tartottak házkutatást, hiszen már több mint húsz éve "nagyító alatt" volt. 

Győrkös Kolos
Forrás:TV2

"Egy elhibázott és otromba rendőri intézkedés vezetett a nyomozó halálához, és a mi családunkat ért traumához is"
– vélekedik Győrkös Kolos a lapnak.

"Sok kérdés felmerül, amelyekre egyelőre nem kapunk választ. Az apám világnézetével én nem tudok mit kezdeni. Azt viszont tudom, hogy nemcsak a rendőr családját, hanem a miénket is hatalmas trauma érte. Édesanyám az infarktusa után még most is kórházban van, hála istennek úgy tűnik, hogy hamarosan kiengedik. Az apám is majdnem belehalt a haslövésbe, vele még egyetlen családtag sem beszélhetett, amióta előzetes letartóztatásba helyezték" - árulta el. Hozzátette: "Ez az egész borzalom egy szakszerűtlen rendőri beavatkozás eredménye. Otromba dolog így be­rontani egy 76 éves ember és 73 éves felesége házába. Még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán ki lőtt először. Amit pedig azóta a politika művel, azzal nem foglalkozom. Mindig is utáltam a politikát. Nekem most a családunkra, a négy gyermekemre kell koncentrálnom."


Hozzászólások