Keresés
4O
Győr
2017.11.24., péntek (Emma)

Egész héten szükségünk lesz az esernyőre!

Erdélyi József Attila- 2016.02.15. 12:28
182
A következő napokat sem ússzuk meg szárazon!


Hétfő:
Borult idő lesz, csak néha szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Sokfelé számíthatunk esőre, záporra. A szél fokozatosan északnyugatira fordul és megélénkül. Reggel 6, délután 9 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Hidegfronti hatással számolhatunk. Vizes utakra, vízátfolyásokra készülhetnek az autósok. A sok eső - talaj telítettsége miatt - több helyen okoz belvizet!

Kedd:
Marad a borongós időjárás. Sokfelé lesz újabb eső. A Dunántúlon jelentős mennyiségű (akár 20-40mm) csapadék eshet. Az északkeleti szél többfelé lesz élénk. 5 és 12 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Szerda:
A nap első felében szórványosan fordul elő eső, zápor, néhol zivatar. Napközben csökken a felhőzet, több helyen süthet ki a nap. Mérséklődik a szél. 10 fok körüli maximumokra van kilátás. 

Csütörtök:
Erősen felhős idő valószínű. Szórványosan, nagyobb eséllyel a déli tájakon lesz eső, zápor. 6 és 13 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Péntek:
Változóan felhős lesz az ég. A gyorsan robogó felhőkből elszórtan alakul ki zápor. Az északnyugati szél többfelé lesz erős. Hidegfront érkezik, néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet.

Pollen figyelmeztetés:
Éger, Fűzfa, Gombák, Kőris, Libatopfélék, Lórom, Mogyoró, Nyír, Parlagfű, Pázsitfűfélék, Platán, Útifű, Üröm.

koponyeg.hu

Hozzászólások