Keresés
5O
Győr
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Felborult egy kisbusz az M1-esen

Offmedia- 2016.09.01. 12:12
233
Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-esen Győrnél

Befejeződött a műszaki mentés és a helyszínelés az M1-es autópálya 119. kilométerszelvényénél a Budapest felé vezető oldalon, ahol korábban személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kisbusz eddig ismeretlen okból a szalagkorlátnak hajtott. A balesetben az elsődleges információk szerint négyen könnyű sérüléseket szenvedtek. Az érintett útszakaszon a forgalom 2016. szeptember 1-én 11 óra 10 perctől ismét zavartalanul haladhat.

Forrás:Rendőrség


Korábban:

A vontatmány az ütközés során átcsapódott az ellenkező pályaoldalra, így a Hegyeshalom felé vezető oldalon is zavarja a sztráda forgalmát. A Budapest felé vezető oldalon, ahol a baleset történt, jelenleg egy sávon lehet közlekedni -tájékoztat a Kisalföld online.

A műszaki mentést a győri hivatásos tűzoltók végzik. A balesetben négyen könnyebben megsérültek  - adta hírül a katasztrófavédelem.

 A rendőrség közlése szerint, közúti közlekedési baleset történt szeptember 1-én 9 óra 30 perc körüli időben az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldal 119-es kilométerszelvénynél, Győr térségében. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, egy sávon haladhat a forgalom.

 


Hozzászólások