Keresés
8O
Győr
2017.11.18., szombat (Jenő)

Gyúlékony anyagot szállító autó borult fel az M1-esen

MTI- 2016.06.27. 09:16
284
Felborult egy gyúlékony anyagot szállító tartálykocsi az M1-es Győr felé vezető oldalán, Bábolna után hétfő reggel, az autópályát lezárták.

FRISS:

A megyei katasztrófavédelem helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta, a balesetben a tartály leszakadt a vontatóról és ötven méterrel megelőzte a járművet. Káli Sándor hozzátette, a tartálykocsi felborulása után egy személyautó a szerelvénynek ütközött és vezetője súlyosan megsérült. A tartálykocsiból a szivárgó anyagot a helyszínen átfejtik, és később daruval hozzák vontatható állapotba a járművet.

A rendőrség tájékoztatása szerint a forgalmat Komáromnál leterelik az autópályáról. A közlekedőknek lassú haladásra és torlódásra kell számítaniuk.Korábban:

A Győr felé vezető oldalon a 91-es kilométerszelvénynél baleset történt.

illusztráció
Forrás:Getty/iStock

Közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 91-es kilométerszelvényénél 2016. június 27-én 7 óra 45 perc körüli időben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy gyúlékony anyagot szállító tartálykocsi felborult.  A jármű teljes szélességben lezárja a jobb pályatestet.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrség Komáromnál, a 85-ös kilométerszelvénynél letereli a forgalmat az autópályáról. Kérjük, hogy fokozott óvatossággal, a követési távolságot betartva közlekedjenek. Lassú haladásra és torlódásra kell számítani!

Hozzászólások