Keresés
-18O
Győr
2019.08.20., kedd (István)

Halálos baleset történt a 83-ason

Offmedia- 2016.11.08. 09:33
872
A személyautó vezetője életét vesztette a balesetben.

Forrás:police.hu

Még éjfél előtt befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés azon az útszakaszon, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt - közölte a rendőrség.

A helyszínelés adatai szerint egy nyergesvontató Tét felől Győr irányába haladt, amikor eddig ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező gépkocsival. A személyautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, hogy a helyszínen életét vesztette.

Forrás:police.hu

A tűzoltók f
eszítővágóval szabadítottak ki a gépkocsi sofőrjét, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az ütközés következtében a nyerges vontató az oldalára borult - mondta Ruskáné Takács Anita tűzoltó főhadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Másfél hónap alatt ez a hetedik súlyos közlekedési baleset ezen az útszakaszon, ezért pénteken a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei közös bejárást tartanak a 83-as főút megyei szakaszán. A vizsgálatok fényében baleset-megelőző intézkedéseket fognak bevezetni - közölte Füves Tamás rendőr hadnagy, sajtóreferens a Győr Plusszal.

Hozzászólások