Keresés
6O
Győr
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)

Idős nőtől loptak arany nyakláncot

Offmedia- 2016.09.27. 12:57
354
A téti rendőrök két szili lakost állítottak elő, akik ellopták egy idős nő arany nyakláncát.

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 és egy 27 éves szili lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a 19 éves férfi 2016. szeptember 26-án délután bekéredzkedett egy győri ház mosdójába. Az ingatlan idős tulajdonosa beengedte a trükkös tolvajt, azonban később azt vette észre, hogy a gyanúsított az egyik szobában kutat. A szili lakos a tetten érés után elfutott a helyszínről és beült egy ház előtt várakozó személyautóba, ami elhajtott. A győri asszony megjegyezte a gépjármű rendszámát és azonnal értesítette a rendőrséget.


A megyei rendőr-főkapitányság járőrei Téten igazoltatták a Fiat típusú gépkocsi utasait. Az intézkedéskor a 27 éves nő önként átadott a rendőröknek egy arany nyakláncot, amit a férfi az idős nő otthonából tulajdonított el.

A Téti Rendőrőrs beosztottjai előállították a szili lakosokat, akiket gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. A 19 éves trükkös tolvaj beismerte a bűncselekmény elkövetését, a nyomozók őrizetbe vették.

Hozzászólások