Keresés
3O
Győr
2018.01.18., csütörtök (Piroska)

Júniusban újra tüntetnek a tanárok

Erdélyi József Attila- 2016.05.13. 11:42
149
A következő tanártüntetését is meghirdette a Tanítanék és a Civil Közoktatási Platform. A tüntetést június 11-re datálták!

A két szervezet tovább folytatja küzdelmét és mint mondták, eljött az idő a cselekvésre! Egyre több helyről hallották azt, hogy "belebuktunk"...Emellett a Nemzetgazdasági Minisztérium részéről olyan vádak hangzottak el, hogy „valótlan állításokkal próbálta megcáfolni a szakma állításait” - írja az mno.hu.

A kockás ing - avagy a pedagógusok lázadásának szimbóluma
Forrás:Getty/iStock

A Tanítanék Mozgalom és a Civil Közoktatási Platform úgy döntött, hogy újabb tüntetést szerveznek.  Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom tagja hétfőn még nem mondott pontos részleteket az MNO-nak, azonban most már biztos: a demonstráció a Várkert Bazárnál lesz június 11-én.

Pukli István az ATV-ben csütörtökön este elmondta, hogy sok emberre számítanak a tüntetésen, az államosítás és a szakképzést érintő változások miatt is! Közlése szerint mindent megváltoztató bejelentésre készülnek. A demonstráció után azonban nem ér véget a munkájuk, hiszen ahogy fogalmazott:  ősszel még nagyobb megmozdulásokra lehet számítani!

mno.hu nyomán

Hozzászólások