Keresés
-18O
Győr
2020.10.29., csütörtök (Nárcisz)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Kivonult a TEK Bőnybe: a lövöldözésben meghalt egy rendőr, elfogták az elkövetőt

Kivonult a TEK Bőnybe: a lövöldözésben meghalt egy rendőr, elfogták az elkövetőt

Offmedia- 2016.10.26. 09:11
4998
Úgy tudni, az elkövető egy idős férfi!

Forrás:MTI Fotó: Krizsán Csaba

A sajtótájékoztató megtörtént, a tudósítást ITT tudod elolvasni!

 


 

A Központi Nyomozó Főügyészség délután 2-kor tart sajtótájékoztatót az ügyben.

 


A Petz-kórház orvos-igazgatója megerősítette a Kisalföld értesüléseit, miszerint hasi lövéssel szállították a beteget a kórházba. Jelenleg is operálják a vélt elkövetőt, Gy. I.-t.

 


Lakossági bejelentés alapján érkeztek a rendőrök a bőnyi férfi otthonához, illegális fegyvereket kerestek. Mielőtt kopogtattak volna, a férfi lövöldözni kezdett.

Két verzió lehetséges:
Gy.I.-t a helyszínen meglőtték a rendőrök, de eddig tartott még stabilizálták állapotát és a mentő elindult vele a kórházba. Ugyanakkor senki sem cáfolta a helyiek állítását: a férfi elmenekült, és akkor lőtték meg.

Korábban:

Hivatalos tájékoztatást későbbre ígérnek!

A helyszínről elvittek egy fiatal, kisírt szemű rendőrnőt is - hozzá érkezett a pszichológus - a rendőrök őt vették körül és hallgatták ki a történtekről. Valószínűleg közel állt az elhunyt rendőrhöz.Mentőautóval megérkezett a győri kórházba az elkövető. Friss információk alapján, nem comblövés érte, hanem a hátán sérült meg. A golyó a hasán jött ki. A műtőt most készítik elő...

A mentőhelikopter sérült nélkül szállt fel, a rendőr a helyszínen meghalt. Halottaskocsi érkezett a településre...


Korábban:

A bőnyi férfi, még az előtt lőtt a rendőrökre, hogy azok kopogtattak volna hozzá. A hatóságok házkutatásra indultak ma reggel, illegális fegyvereket kerestek nála. Az egyik rendőrt ekkor találta el végzetesen. A rendőrök combon lőtték a nyugdíjast, akit azóta elfogtak... Jelenleg mentő viszi a győri kórházba.


A korábban említett  mellkassérült férfit - aki egy rendőr - , a friss információk szerint fejlövés érte, a helyszínen meghalt.

A másik mentőkocsi is elindult a helyszínről, szintén rendőri felvezetéssel. Úgy tudni, comblövéssel fekszik egy sérült az autóban.

Korábban:

A mentőautó elindult a helyszínről rendőri felvezetéssel!

Meg nem erősített információk szerint az elkövetőt elfogták!

A Kisalföld információi szerint az elkövetőnek kapcsolata lehet a Magyar Nemzeti Arcvonal tevékenységével. Úgy tudják, a lövöldözés halálos áldozata egy rendőr!


Korábban:

Tűzszerészek és egy pszichológus is a helyszínen!

A pszichológust golyóálló-mellénybe öltöztették, így mehetett be a lezárt helyszínre. A tűzszerészek jelenléte indokolt, hiszen a vélt lövöldöző fegyvereket tartott otthon.


Korábban:

Rendőri készültség Bőny főutcájában, a Szabadság úton 2016. október 26-án. Mesterlövész hasal a középen látható autó tetején.
Forrás:MTI Fotó: Krizsán Csaba

A Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja az esetet. Szinte biztosra vehető, hogy rendőrt lőttek meg.

Ha valóban szökésben van a lövöldöző, akkor nem a falun belül tartózkodik, hanem a szomszédos erdőben…

A mentők és a mentőhelikopter továbbra sem hagyta el a helyszínt. Ez nem sok jót sejtet: valószínűleg a sérült meghalt.

A falut már körbejárták a rendőrök. A helybéliek úgy vélik, keresnek valakit.

Hivatalos információ még nincs az ügyben! A mentőhelikopter még mindig a helyszínen!

Bőnyben két mentőautó is megjelent. A helyiek úgy vélik, hogy egy 74 éves férfi lehet a lehetséges elkövető, aki néhány évvel ezelőtt elvesztette fiát..


Korábban:

A bevezető utak lezárva, mindenhol golyóálló-mellényes rendőrök. A kisalfold.hu úgy tudja, lövöldözés történt, amiben egy rendőr is megsérült. A győri kórházba mentőhelikopterrel vittek egy mellkassérültet.Az információk a kisalfold.hu alapján frissülnek!


Hozzászólások