Keresés
-18O
Győr
2020.12.05., szombat (Vilma)

Legyen kéznél az esernyő!

Offmedia- 2016.09.05. 09:15
482
Tartós csapadékra számítsunk...

Hétfő: Délelőtt erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé számíthatunk esőre, záporra. Keleten egy-egy zivatar is előfordulhat. Délután ÉNy felől megkezdődik a felhőzet csökkenése, és a tartós csapadék egyre inkább a Tiszántúlra korlátozódik. Az ÉNy-i szél sokfelé lesz erős, nyugatonviharos széllökések is lehetnek. Mindenhol megszűnik a nyárias meleg: délután már csak 18 és 23 fok között alakul a hőmérséklet. Erős hidegfronti hatás várható. A közlekedés időjárási feltételei rosszak lesznek: vizes utakra, erős oldalszélre számíthatunk.

Kedd: ÉK felől újabb felhősödés várható, de délután ÉK, K felől egyre nagyobb területen süt ki a nap. A nyugati tájakon többfelé, máshol csak elszórtan lehet újabb eső, zápor. Az északi, északkeleti szél megerősödik. 19 és 25 fok közé kúszik a hőmérő higanyszála.

Szerda: Tovább csökken a felhőzet, az ország nagy részén már többórás szikrázó napsütésre van kilátás. Esetleg elvétve fordul elő zápor. Erősödik a nappali felmelegedés, visszatér a nyárias idő: 28 fok körül alakul a maximum.

Forrás: koponyeg.hu

Hozzászólások