Keresés
6O
Győr
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)

Megújul az Audi A3, A3 Cabriolet és a Limousine

Offmedia- 2016.04.06. 15:14
168
A legnépszerűbb modellek új rendszerekkel bővültek, amely megkönnyítik a járművezető dolgát. Átformált fényszórókat, új erőforrásokat, hátsó világítótesteket kaptak a Győrben készülő sikermodellek.

A kép csak illusztráció!
Forrás:Getty/Europress

Az újdonságok közé tartozik az Audi virtual cockpit innovatív kezelő- és kijelzőrendszer. A legújabb A3-as háromajtós, Sportback, limuzin és Cabriolet kivitelben rendelhető. Az Audi S3 változat is megújult és még dinamikusabb, mint az elődje.

Az A3 sokkal sportosabb megjelenésű, köszönhető az egybefüggő hűtőrácsnak is, amely még szélesebb és kifejezőbb. Laposabb fényszórók, határozottabb körvonalakkal. Tizenkét féle színű fényezés elérhető a modellből, az új színek közé tartozik a: kozmoszkék, arakék, nanoszürke, tangóvörös és a Vegas-sárga. A Daytona gyöngyházszürke fényezés azonban, csak az S line külső felszereltség-csomaghoz rendelhető. Az Audi A3-as motorkínálata hat erőforrásból, három benzin- és három dízelmotorból áll. A teljesítmény 81kW-tól (110 lóerő) és 140 kW-ig (190 lóerő) terjed. Az összes A3-as modell megfelel az EU6-os károsanyag-kibocsátási szabványnak.

A járműgyár 2013-as megnyitása óta több mint 240 ezer Audi A3 Limousine készült. A győri modell a világ minden pontján népszerű, főként az USA-ban. A nyitott tetős Audi A3 Cabriolet-ből 40 ezer darabot készítettek, melyeket legnagyobb arányban Németországban értékesítettek. Az Audi Hungaria járműgyártásában jelenleg több mint 4 000 munkatárs dolgozik három műszakos munkarendben.

Forrás: gyorplusz

Hozzászólások