Keresés
5O
Győr
2017.11.20., hétfő (Jolán)

Nyolc hónapos kislánya megölésével gyanúsítják az anyát

Erdélyi József Attila- 2016.10.11. 11:11
353
A gyanú szerint az anya halálosan megsebesítette nyolc hónapos kislányát Fertőendréden.FRISS:

A Blikk információi szerint: "Nem bírta a gyereksírást, ezért többször is  megütötte kislánya fejét, a fertőendrédi N. Melissza..."

A lap azt is írja, hogy: a nőtől nagyobb gyermekét, Kevint, már régebben elvette a gyámhatóság, a kisfiút Melissza testvére neveli. A településen élők közül többen is azt állították a lapnak: valószínűleg drog hatása alatt cselekedett a nő.

A Győri Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a 28 éves anyát, aki a gyanú szerint halálosan megsebesítette nyolc hónapos kislányát a hétvégén Fertőendréden. Mivel senki sem fellebbezett, így az ítélet jogerős - közölte a Kisalföld.

A bíróság szóvivője, Dr. Máté Kinga elmondta: a bíróság azért döntött így, mert attól tart, hogy N.M. újabb bűncselekményt követne el. A nőnek sem állandó lakhelye, se bejelentett tartózkodási helye nincs, hivatalosan pedig jövedelme sem. "Szívességi lakáshasználóként" lakott egy férfinél, ahol a borzalmas eset is történt, ami miatt  - egyelőre - halált okozó testi sértéssel gyanúsítják.

A mostani üggyel párhuzamosan egy másik eljárás is folyik a 28 éves nő ellen, mégpedig csoportos garázdaság miatt, illetve korábban vagyon elleni cselekmények miatt börtönben is volt.

A kislány egyébként Svájcban született, magyar állampolgárságú anyja májusban Magyarországra költözött a három hónapos babával.

Forrás: kisalfold.hu

Hozzászólások