Keresés
5O
Győr
2017.11.20., hétfő (Jolán)

Roli 233 tő kendert termesztett, aztán el is kapták! - VIDEÓ

Offmedia- 2016.10.07. 09:33
561
Az osztrák férfit a soproni rendőrök fogták el, mert Fertőszentmiklós és Hegykő külterületén "kábítószergyanús növényeket" termesztett.


Lakossági bejelentést követően a soproni nyomozók 2016. október 6-án 12 órakor megjelentek Fertőszentmiklós külterületén, ahol egy fás-bokros terület közepén kábítószergyanús ültetvényt találtak. A rendőrök a helyszín közelében igazoltatták R. Roland 43 éves osztrák állampolgárt. A nyomozók a férfi ruházatát átvizsgálták, majd a nála lévő táska ellenőrzésekor frissen vágott, zöld kábítószergyanús növényi részeket találtak. R. Roland elismerte, hogy a nála lévő növény marihuána. Ezt követően megmutatta a rendőröknek a fertőszentmiklósi ültetvényét és elmondta, hogy Hegykő külterületén is termesztett vadkendert. A nyomozók a két helyszínen összesen 233 tő kábítószergyanús növényt találtak, ezért a 43 éves férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán R. Rolandot – őrizetbe vétele mellett – kábítószer kereskedelem bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Hozzászólások