Keresés
-18O
Győr
2020.07.13., hétfő (Jenő)

Soproni gyilkosság: elfogták a két gyanúsítottat

Offmedia- 2016.12.20. 12:04
908

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két arlói férfi ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. december 13-án az esti órákban érkezett bejelentés arról, hogy Sopron külterületén egy holttestet találtak. A halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói - az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján - emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást ismeretlen tettes ellen.


Széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók egy héten belül beazonosították és 2016. december 19-én a délutáni órákban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható V. Sándor 33 éves és P. Mihály 25 éves arlói lakosokat - közölte a rendőrség.

A rendőrök a két férfit előállították és emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Hozzászólások