Keresés
6O
Győr
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)

Továbbra is szabadon a Teréz körúti robbantó

MTI- 2016.10.06. 09:04
555
A hatóságok nem tudták azonosítani a Teréz körúti robbantót.
Forrás:Police.hu - Youtube

Senki nem ismerte fel
eddig a Teréz körúti robbantót, tudta meg hivatalos forrásból a Magyar Idők. 

A megkérdezett - személyiségelemzéssel és profilalkotással foglalkozó - szakember a másodjára közzétett, jobb minőségű videó alapján úgy véli, hogy a merénylő inkább egy középkorú, 40-50 éves férfi lehet, aki láthatóan sportos, edzett, és jelenleg is ügyel a fittségére. 

A szakember szerint szikár, vékonyabb alkat, aki a hétköznapi életében még véletlenül sem öltözik úgy, ahogy az a felvételeken látszik. A vásárlás során még nála volt a hátizsák, amelyben ott lehetett a pokolgép. A feltűnő sivatagi katonai kalap a figyelemfelhívást erősítette. Az elkövető azt akarta, hogy mindenki a kalapra emlékezzen, és ne más, fontos részletekre, például az arcára. 

Mint írják, a nyomozók minden bizonnyal már elemzik a férfi eddig ismert tartózkodási helyéhez tartozó mobilhálózati cellák adatait, amely alapján közelebb juthatnak a merénylőhöz. 

A nyomozást irányító Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a hatóság továbbra is egy 20-25 éves fiatalembert keres, aki a szeptember 24-i robbantás elkövetésével gyanúsítható.

Ezt olvastad már?

Orbán szerint nincs kapcsolat a Teréz körúti robbantás és a migráns válság között
Publikussá tették a robbantásban megsérült rendőr segélykérését
Különös dolgot látott a robbantásban megsérült két rendőr mögött sétáló szemtanú

Hozzászólások