Keresés
-18O
Győr
2020.12.02., szerda (Melinda, Vivien)

Tragédia az M1-esen: letört karosszéria darab szúrta meg a sofőrt

Erdélyi József Attila- 2016.09.30. 10:40
852
A sofőr megmentésére egy orvosi csoport állt össze a Petz-kórházba, azonban már nem tudták megmenteni az életét.

A kép csak illusztráció!
Forrás:Pixabay

Ismeretlen okokból egy kamion és egy kisteherautó ütközött csütörtök kora délután az M1-es
autópálya Budapest felé vezető oldala 112-es kilométerszelvényénél, a bőnyi lehajtó közelében -írja a Kisalföld. A közlekedési baleset halálos kimenetelű volt...

A lap információi alapján, a Hegyeshalom felé haladó kisteherautó átszakította a szalagkorlátot és a főváros felé tartó kamionnal ütközött az autópályán. A baleset során a kisteherautó karosszériájából letört egy alkatrész, ami befúródott a kamion utasterébe. Az alkatrész megszúrta a sofőrt, akit életveszélyes állapotba mentőhelikopter szállított a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba.

Dr. Tamás László arról tájékoztatta a Kisalföldet, hogy a sofőr kritikus állapotban került a kórházba. Megmentésére egy orvosi csoport állt össze, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a műtőasztalon életét vesztette.

A kisteherautó vezetője sértetlenül megúszta a balesetet.

A rendőrség tájékoztatása szerint a mentés miatt feltorlódott kocsisorban két kisebb anyagi káros baleset is történt.

A tragikus karambolt követően egy harmadik baleset is történt a közelben. Töltéstavánál két személyautó és egy kisteherautó rohant egymásba az  M1-es autópályán a főváros felé vezető oldal 115-ös kilométerénél. A lap úgy tudja, a balesetnek egy sérültje van, akit a mentők elláttak, illetve egy embert a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói szabadítottak ki a kisteherautóból feszítővágó-berendezés segítségével, de ő nem sérült meg.

Hozzászólások