Keresés
-18O
Győr
2020.12.03., csütörtök (Ferenc, Olívia)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Belföld
  • Vajna mint a talajvíz, Simicska leszállóágban - itt a leggazdagabb magyarok listája

Vajna mint a talajvíz, Simicska leszállóágban - itt a leggazdagabb magyarok listája

Offmedia- 2016.11.03. 09:55
806
A Forbes ismét összeállította a magyar szupergazdagok listáját: Csányi maradt az élen, Simicska csúszik lefelé, Mészáros és Andy Vajna egyre feljebb kúszik...

Andy Vajna vagyonát 44,9 milliárd forintra becslik!
Forrás:Getty/Europress

Habár csökkent Csányi Sándor vagyona, mégis ő a leggazdagabb magyar - derült ki a Forbes által kiadott listából. Az OTP góréjának vagyonát 283,1 milliárd forintra becslik.

A lista második helyére került Bige László, a maga 182,1 milliárd forintra becsült vagyonával. Őt követi Demján Sándor, akinek "csak" 176,1 milliárdja van, de a Forbes szerint a régiós ingatlanfejlesztések tovább emelhetik a vagyonát.

A dobogóról lecsúszott a pornómilliárdos Gattyán György, csakúgy mint az ötödik helyen végző Széles Gábor.

Az elmúlt pár év alatt szinte felére csökkent a vagyona Simicska Lajosnak, habár az ő 55,8 milliárd forintja is elég volt a 16. helyre. Szintén nagyot bukott Spéder Zoltán is, aki be sem került a leggazdagabb 33 közé.

A listán új arcokat is láthatunk. A 21. helyre került Andy Vajna, a 44, 9 milliárd forintos vagyonával. A 28. helyen pedig Mészáros Lőrinc bukkant fel, aki három éve még rajta sem volt a listán. A felcsúti polgármester vagyona elérheti a 35,4 milliárd forintot.

A teljes listát ITT tudod megnézni!
Hozzászólások