Keresés
4O
Győr
2017.11.24., péntek (Emma)

A Rómer Ház színpadán: KONTROLL CSOPORT , A.E. Bizottság

Offmedia- 2016.01.27. 14:37
184
A RómerKvelle bemutatja: KONTROLL CSOPORT műsor (Ági és Fiúk és vendégeik), A.E. Bizottság műsor (ef Zámbó HDB)

Az estén hallhatóak lesznek a magyar underground leghíresebb dalai. A „Minden ugyanaz másképpen” csapata, ezúttal Győrbe látogat.

A Bizottság 1979-ben alakult, tagjai – többek között ef. Zámbó István, feLugossy László és Wahorn András – a szentendrei Vajda Lajos Stúdió autodidakta képzőművészei közül kerültek ki. Először szabadidő-zeneként határozták meg a maguk műfaját, majd később a nyolcvanas évek ellenkultúrájának meghatározó zenekarává váltak. Ef Zámbó István a több mint 30 éve létező ef Zámbó Happy Dead Banddel koncertezik. Most előveszik a régi Bizottság-dalokat, és meglepetésvendégekkel még egyszer előadják azokat.

A Kontroll Csoportot 1980 nyarán Bárdos Deák Ági, Hajnóczy Csaba és Kistamás László alapította, a zenekarhoz később többen csatlakoztak, köztük Müller Péter Iván. A csapat csak 1983-ig létezett, azóta háromszor állt újra össze, legutóbb 2009-ben. „Az együttes rövid idő alatt mindent elért, amit egy lázadó zenekar akkoriban elérhetett: dalaik befészkelték magukat az agyakba, és másolt kazettákon, kiadványokon újabb és újabb generációk ismerték meg ezeket. Bárdos Deák Ági három évtizede az Ági és fiúk frontembere, most ők fogják előadni ezeket a legendás dalokat.

Minden ugyanaz lesz másképpen!

Időpont: 2016. február 19.
Helyszín: Rómer Ház- Teleki László utca 21.
Kapunyitás: 21:00
Elővételes helyszínek:
Roxy Discount - McDonalds CD bolt (Győr, Baross út)
Csillag Presszó (Győr, Csillag köz)
Jegyvásárlás online: http://tixa.hu/agiesfiuk_efzambo_gyor

Hozzászólások