Keresés
-18O
Győr
2021.03.03., szerda (Kornélia)

Győri rapperek is fellépnek az idei KEXX Fesztiválon

Offmedia- 2016.05.19. 10:25
485
A KEXX Fesztivál az ország egyik legnagyobb könnyűzenei és extrémsport rendezvényévé nőtte ki magát az elmúlt időszakban...

Az elmúlt években, szinte minden nyáron megduplázta nézőszámát a KEXX Fesztivál, amely mára már az ország egyik legnagyobb könnyűzenei és extrémsport eseménye lett. Az ötnapos rendezvény főként a hazai hiphop réteget célozza meg. Az ország legmenőbb csapatait felvonultató eseményen külföldi előadók is fellépnek, idén a holland Dope D.O.D. és a szigetországi John B. lesz a fő attrakció.

Mivel városunk is büszkélkedhet két olyan együttessel, melyet országszerte ismernek a rap szerelmesei, természetesen Ők sem maradhatnak ki a fellépőlistáról. Az egyik brigád a BarbárFivérek (Tibbah&Deego) lesz, a másik pedig a Vicc Beatz csapata, akik nem újoncként fognak fellépni a fesztiválon. Mindkét csapat jó viszonyt ápol egymással, hiszen közös zenéket is hallhattunk már tőlük. A Fesztivál DJ-i között ugyancsak találhatunk győri karcost, aki nem más mint DJ Fegz. A hajdúböszörményi összejövetel idén augusztus 3-tól kezdődik!


Hozzászólások