Keresés
-18O
Győr
2021.02.27., szombat (Ákos, Bátor)
  • Főoldal
  • Éjszakai élet
  • Jövő héten sem maradunk elektronikus zene nélkül! JAMES COLE érkezik Győrbe a BADGIRLS-től!

Jövő héten sem maradunk elektronikus zene nélkül! JAMES COLE érkezik Győrbe a BADGIRLS-től!

Offmedia- 2017.05.08. 12:58
1916
Május 17-én kerül megrendezésre az Underground Music Therapy e-zenei partysorozat következő bulija. Ezúttal az est kiemelt vendégelőadója pedig a hazai szcéna egyik legsokoldalúbb alakja: JAMES COLE lesz.


Az eddigi 3, kitűnő hangulatban lezajlott esemény után, jön az UMT negyedik felvonása, ahol egész éjjel ismét, csak a legjobb elektronikus zenék fognak dübörögni! Az est fő attrakciója James, az ország másik feléről fog „leugrani” hozzátok, aki energikus deep és tech house cuccaival egészen biztosan le fogja bontani a Bridge Hallgatói és Oktatói Klub alsó szintjét!

Továbbá, az este többi részében, a talpalávaló ütemeket biztosítja majd Süly (a győri Club Vertigo állandó rezidense, az Ultra Puszta fesztivál atyja), Re-Bound (a Color House Records kiadó megalapítója), és Thomas Sewing (az est házigazdája, a rendezvény megálmodója).

A korán érkezés erősen ajánlott, ugyanis az első 100 ember WELCOME DRINK-ben részesül, nem mellesleg HÖLGYEKNEK éjfélig INGYENES a belépés! A szervezők a hidratáltságra is rendkívül odafigyelnek, ezért ITALAKCIÓKKAL várnak majd titeket! További infókhoz az eseményben juthattok hozzá, amit IDE kattintva értek el!

Helyszín: Bridge Hallgatói és Oktató Klub (Győr, Kálóczy tér 6.)
Időpont: 2017.05.17.

Hozzászólások