Keresés
-18O
Győr
2021.02.27., szombat (Ákos, Bátor)

Majka & Curtis és színtiszta '90-es évek Szentivánon - videóval!

Offmedia- 2017.05.15. 10:11
1827
Három napon át koncertek és programok tömege a hagyományos retrófesztiválon.

Bár ugye retrófesztiválként él a fejünkben, azért volt kitekintés a jelenre az idei Szentiván Fesztiválon. Szombaton Majka & Curtis koncertjére rengetegen voltak kíváncsiak, jóval többen, mint a 21 illetve 22 órakor fellépő Happy Gangra és Betty Love-ra. Majkáék oda is tették magukat, remek hangulatot varázsoltak.

A Happy Gang erősen kezdett, négy slágerrel, aztán viszont feldolgozások vették át a terepet, az alig 45 perces műsorban. A frontember Cory-nak minden elismerésünk, mert lenyomott egy erős Spinning-edzést, és végig bírta szuflával. A Fiatal szerelemre, a Guminőre mindenki tombolt, aztán jöhettek volna még saját számok.

Betty Love persze az Éjjel soha nem érhet véget című, a tavalyi labdarúgó Európa-bajnokság óta még a csecsemők számára is ismert dalára hegyezte ki koncertjét, olyannyira, hogy kétszer is elénekelte. Rövid, de erős fellépés volt.

Szentiván kínálatából persze most csak néhány előadót vettünk elő, a napközbeni programokra, vagy éppen az éjszakára nyúló DJ-k nem tértünk ki. Az első nap leírását azzal zártuk, szerethető fesztivált rendeznek a győri külvárosban - ezt most is tartjuk. A végén pedig egy kis ízelítő Majkáék bulijából!

Hozzászólások