Keresés
-18O
Győr
2019.04.18., csütörtök (Andrea, Ilma)

Margaret Island és Lóci játszik a Rómer Házban

Offmedia- 2016.03.29. 15:10
402
Egy igazán fergeteges DUPLA nappal vár mindenkit a Rómer Ház!

Margaret Island


Néhány fiatal ül a margitszigeti platánok alatt és énekel meg zenél. Népdalok, tábortüzek repertoárja, napjaink akusztikus folk-pop slágerei, ami épp eszükbe jut. Aztán írni kezdenek, aztán stúdiózni, aztán koncertezni… és mindenki látja, hogy ez jó. És mindenki hallja is, hogy ez jó. Papírhajón Bolyongó, tiszta derű, elragadó akusztikus zene: ez a Margaret Island.Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint triója az egyik legsikeresebb fiatal zenekar jelenleg a hazai könnyűzenei palettán. Fellépéseik alkalmával pedig további, tehetségüket már bizonyított fiatal zenészekkel egészülnek ki. A Margaret Island 2013 őszén alakult, de már nehéz számon tartani, hogy összesen hány koncerten vannak túl, a világ hány pontjáról küldtek papírhajót ábrázoló fotókat a rajongók az együttes Facebook-oldalára, vagy hányan zengték velük a „Nem voltál jó” refrénjét a fesztiválokon.


A 2015 őszén „Egyszer volt” címmel megjelenő első nagylemezük összegezve egyfajta felnőtté válást, a gyermekkor lezárását szimbolizálja.

Helyszín: Rómer Ház (Győr, Teleki u. 21.)
Időpont: 2016. március 31. (csütörtök)
Jegyek: Belépő: 1500 Ft.// Csillag Presszó (Győr, Csillag köz)//Roxy Discount - McDonalds CD bolt (Győr, Baross út)
FB esemény ITT!

20:00 Kapunyitás
21:00 Soulwave
22:00 Margaret Island


 

Lóci játszik

Mi lesz az egy szál gitáros előadóból, ha felnő? A Lóci játszik immáron másfél éve úgy döntött, nagyzenekart verbuvál maga köré, és az elgondolkodtatás mellett a táncoltatást is céltáblájára tűzi. Amíg a dalok immáron képesek megjárni azokat a magasságokat és mélységeket, amik a benne lakozó energiák megkívánnak, addig a szövegek érzékenysége mit sem változott. Ennek köszönhetően keresztezték egymást útjaik szerencsésen a Margaret Islanddel.Helyszín: Rómer Ház (Győr, Teleki u. 21.)
Időpont: 2016. április 2. (szombat)
FB esemény ITT!

A jegyek már elkeltek! A helyszínen már nem lesz jegyértékesítés! 

Kapunyitás: 21:00
21:30 Lóci játszik
22:30 Margaret Island


Hozzászólások