Keresés
-18O
Győr
2021.02.26., péntek (Edina)

MAYBE - Egy igazi jazz klub Győr belvárosában

Offmedia- 2016.06.02. 19:30
1230
Megoszlanak a vélemények városszerte arról, hogy Győr valóban tartogat-e a fiataloknak olyan szórakozási lehetőséget, ahol tényleg kulturált körülmények között tudják elengedni magukat. Persze az is fontos szempont, hogy az embert körülvevő környezet is rendben legyen, arról nem beszélve, hogy a mellettünk lévő asztalt se kelljen minden áron túlkiabálnunk, ha szeretnénk a sztorink végére jutni.

Az idősebb korosztály még abban a szerencsés helyzetben volt, hogy bármelyik helyen, élőzenére mulathatta át az éjszakát. Lássuk be, Győrben ez szinte teljesen eltűnt, pedig igény lenne rá…

Talán a győriek közül rengetegen összerakták már a kezüket és fohászkodtak azért, hogy legyen egy olyan bár, amely a fent említett kritériumoknak teljes mértékben megfelel. Jelentjük: az imáinkat meghallgatták!


A belváros szívéből csalogat minket a MAYBE bár!

Egy teljesen új közegben lazulhatnak azok, akik ellátogatnak a MAYBE bárba. Habár a hely a közelmúltban nyílt, már most nagy népszerűségnek örvend a győriek körében. A bár egy olyan színfoltja lett az éjszakai életnek, amely egyszerre egyesít minden kikapcsolódással szükséges elvárást úgy, hogy közben a 20-as és 30-as évek jazz zenéi duruzsolnak a fülünkben. Bátran kijelenthetjük, hogy a MAYBE a város és talán a régió egyetlen olyan bárja, ahol a stílushoz lojálisan alakítják a zenei aláfestést. Most pedig jöhet a dobpergés, ugyanis a tulajdonosok élőzenés esteket is szerveznek a bárban! Ilyenkor nincs más dolgunk mint hátradőlni, élvezni a muzsikát és szürcsölni az italunkat.


A hely megálmodói azt is szem előtt tartották, hogy a klasszikus ital-kombinációkon túl, számos különleges és egyedi koktél is fellelhető legyen az itallapon. A folyamatosan bővülő kínálat tökéletes társ lehet a könnyű csevegéseknél, baráti összejöveteleken vagy életünk randiján, ha épp arról van szó! Egyesek azt gondolhatják, hogy ezért a szolgáltatásért mélyen a zsebükbe kell nyúlni, de egyúttal őket is megnyugtatjuk, hogy az árak nem az egekben járnak, hiszen fő szempont volt az is, hogy a bár teljesen pénztárcabarát legyen.

A hétköznapok sem telhetnek el a MAYBE nélkül, hiszen a barátságos és készséges kiszolgálás folyamatosan rendelkezésünkre áll. Nem kell hosszasan törni a fejünket, hogy melyik helyet válasszuk hétvégén, ugyanis a bár, az éjszakai nyitva tartásnak köszönhetően a bulizni vágyókat is szívesen látja.

Egy nagyon találó jellemzésre bukkantunk a MAYBE bárral kapcsolatban:

Forrás:facebook

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor egyértelmű, hogy mi a teendőd! Látogass el a helyre és győződj meg magad arról, hogy tényleg a legjobb választás a MAYBE.

És, hogy mikor lesz a legközelebbi élőzenés jazz est a bárban? Hamarabb, mint gondolnád, ugyanis június 11-én rendezik meg a Live Jazz Night-ot, ahol Stummer - Sárközi - Tanyi Trio fogja szórakoztatni a vendégeket. Gyere el és érezd jól magad!

Az eseményhez ITT tudsz csatlakozni, a MAYBE facebook profilját és minden elérhetőségét pedig ITT találod!

Hozzászólások