Keresés
-18O
Győr
2020.12.01., kedd (Elza)
  • Főoldal
  • Gasztro
  • A kutyámmal kávézom - Győr belvárosában egy kutyabarát kávézó

A kutyámmal kávézom - Győr belvárosában egy kutyabarát kávézó

Erdélyi József Attila- 2016.01.28. 11:45
1492
Ha kutyát sétáltatunk, az még nem zárja ki azt, hogy nem kávézhatunk!


A gazdik nagy örömére, már az ország számos pontján találhatunk olyan üzleteket, bevásárlóközpontokat, illetve kisebb-nagyobb vendéglátóipari egységeket, amelyek nincsenek elzárkózva attól, hogy a négylábúakat is szívesen lássa. Szerencsére Győr is ilyen!

A Saru köz 3. számnál található az a kávébár, amely nem csak az emberszabásúakat részesíti előnybe, hanem kutyánkat és macskánkat is szeretettel várja! A kedvencünkkel együtt töltött időt, a hely kínálata is megédesítheti! Rengeteg háziállat gazdájától lehetett már hallani fél füllel, hogy mennyire bosszantó dolog az, ha kedvencét nem tudja magával vinni esetleg egy bevásárlás alkalmával vagy épp csak egy frissítő ital erejéig. Ennek vége!


A KUTYA MEG A MACSKA KÁVÉBÁR- egy olyan hely a belváros szívében, ahol minden helyben készül, még a szendvicsek alapanyagául szolgáló bagel is. Minden héten változó desszertek, melyek között mindig van laktózmentes és cukormentes is. Finom kávé, házi szörp, szendvicsek, sütik, házi kekszek, borok, kellemes környezet. Egyszóval, minden adott a kikapcsolódáshoz!

Tehát, ha épp a kutyájával sétálgat a belvárosban, nyugodtan térjen be A KUTYA MEG A MACSKA KÁVÉBÁR-ba!

Cím: Saru köz 3.
Telefonszám: +36 (70) 622-9477
E-mail: kavebar@akutyamegamacska.hu
Link: http://akutyamegamacska.hu
Facebook oldal: http://facebook.com/akutyamegamacska

Nyitvatartás:
H-Sze: 8:30–20:00
Cs-P: 8:30–22:00
Szo: 11:00–22:00

Hozzászólások