Keresés
-18O
Győr
2021.02.26., péntek (Edina)
  • Főoldal
  • Gasztro
  • Először Gasztro Terasz az écsi Varga Vadászház rendezésében!

Először Gasztro Terasz az écsi Varga Vadászház rendezésében!

Offmedia- 2017.06.13. 15:55
2572
Házi finomságok, különleges ételek és programok négy napon át a dombokkal övezett, békés faluban.
"A falusi turizmus az ember találkozása a természettel. A falusi élet mindig is vonzotta az embert, aki szeretné újraépíteni a kapcsolatát a természettel, újra megismerni vagy megtanulni azt, amit az ősei tudtak, ismertek. A falusi ember ismeri a természetet, amiből a mai városi ember régen kiszakadt. Falun tölteni pár kellemes napot annyi, mint újra a természetben élni. Ennek nem kell feltétlenül hegyvidéken vagy vízparton lenni, elég, ha háborítatlanul természetes és ember által nem túlságosan átalakított. Falun tölteni pár kellemes napot annyi, mint újra a természetben élni".
A fenti sorokkal kezdődik a Varga Vadászház bemutatkozása saját honlapján. Ennek a mottónak a jegyében vásárolta meg a Varga család 2011-ben az Écsen található parasztházat, a hozzá tartozó telekkel együtt. Rövidesen teljesen felújították, megőrizve annak eredeti hangulatát, természetes jellegét. Csodaszép lett. Az arra járók hamar meg is szerették, vitték hírét messzi földre.

Écs nyugodt, rendezett falu Győrtől 17 kilométerre a 82-es főúton, a dombos táj, a békés, csendes vidék része. A vadászházhoz 2014-ben étterem épült, kültéri kemencével, szabadtéri főző és sütő hellyel. A falusi finomságokat nagy gondossággal hagyományos füstöléssel állítják elő, így friss és különleges az ízvilága minden egyes terméknek. Lett Bortrezor is, ideális tárolási körülményekkel, elegáns helyszínnel.

A legújabb csoda pedig a Gasztro Terasz.

Idén tartják először, június 29 és július 2 között, a vadászház teraszán.

A kínálat ígéretes:

magyar termelők, házi termékek, különleges ételek, mi szem-szájnak ingere. Ínycsiklandó étlap, mennyei finomságok.

Emellett szombaton Bódi Lajos és cigányzenekara húzza a talpalávalót, vasárnap pedig gyerekprogram várja a kilátogató sokaságot.

Az I. écsi Gasztro Terasz a Varga Vadászháznál csütörtökön és pénteken 12-23 között, szombaton 12-24 között, vasárnap 12-22 között tart majd nyitva.

Hozzászólások