Keresés
-18O
Győr
2021.02.26., péntek (Edina)

Fizess verssel a kávédért!

Offmedia- 2017.03.15. 15:38
4598
Március 21-én, a költészet napján - Győrben is...
Friss:

Telefonon elértük a Petz-kórházban található (földszint) Eurest kávézó illetékesét, aki megerősítette, hogy a mai napon náluk is lehet verssel fizetni a kávéért!


Egy közismert kávéscég ötlete a költészet napjára, hogy verssel fizethetünk a kávénkért a csatlakozott kávézókban.

Íme a felhívás:

Egy vers a mai napig feltöltődést, iránymutatást, vagy akár kikapcsolódást nyújthat, főképp akkor, ha egy finom kávé társaságában olvassuk, vagy éppen írjuk. Oszd meg velünk gondolataidat vagy kedvenc verssorodat a Költészet Világnapján, s a kávét mi álljuk! 2017. március 21-én kedden egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik, így a vendégek kávéjukat egy verssel vagy akár egy idézettel "fizethetik ki". A felhíváshoz csatlakozott éttermek és kávézók szeretettel meghívják a magyar kávészerető közönséget, hogy gondolataikat és érzéseiket kellemes környezetben verses formában fejezzék ki.

Győrben tavaly két hely csatlakozott az akcióhoz. Az Eurest (Petz Aladár Kórház) esetében még nincs megerősítve az idei részvétel, de a másik hely esetében biztos, hogy elfogadják a verset a forint helyett:

Irodalmi Kávézó (Cím: Győr 9026 Hédervári út 7.)

Az esemény honlapja és a magyarországi helyek (angolul) ITT!


Hozzászólások