Keresés
-18O
Győr
2020.07.02., csütörtök (Ottó)

I. Győri Gofri Nap

Erdélyi József Attila- 2016.02.18. 10:32
718
2016. március 5-én rendezik meg az I. Győri Gofri Napot a városban.


Szinte már a tavasz felé kacsingatunk és mi sem jobb alkalom arra, hogy egy időre búcsút mondjunk a télnek, minthogy valami igazán különleges finomságot kóstoljunk meg.

Március 5-én, egy remek programmal lep meg minket A KUTYA MEG A MACSKA kávézó, hiszen egyedülálló módon a városban, gofri napot szerveznek. Győrben még nem volt ehhez hasonló kezdeményezés, ezért méltán lehet a program neve az I. Győri Gofri Nap.

Biztosra vehetjük, hogy minden igényt ki tudnak elégíteni a szervezők, hiszen a gofri feltétek széles választéka között, olyan is talál magának kedvére valót, aki az egészséges életmód híve. Viszont, akinek nincs lelkiismeretfurdalása a kalóriák miatt, az nyugodtan kombinálja össze az ízeket és hozza zavarba az ízlelőbimbókat.

Azt, hogy ülve, állva vagy menetközben fogyasztjuk el a gofrinkat az persze a Mi döntésünk, de ajánlatos néhány kellemes percet eltölteni a kávézóban, ugyanis rengeteg ínyencség várja még a vendégeket, arról nem beszélve, hogy a látogatókat az OFF Média rádiója hangolja a jó kedvre!

A nyitástól egészen este 8 óráig lehet ,,bűnözni", de mivel egy napos rendezvényről van szó, ezért még aznap éljük ki vágyainkat!

A Gofri Napon játékkal is készülnek a szervezők, amiről hamarosan bővebben lehet majd olvasni az esemény facebook oldalán.

Helyszín: A KUTYA MEG A MACSKA kávézó: 9022 Győr, Saru köz 3.
Időpont: 2016.03.05. 11:00-20:00
FB esemény: ITT!

Hozzászólások