Keresés
-18O
Győr
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

Kipróbáltuk: I. Gasztro Terasz a Varga Vadászházban

Offmedia- 2017.06.30. 13:06
3209
Nincs is jobb, mint kiszakadni a hétköznapokból és a hátunk mögött hagyni minden terhet. A Győrtől 17 kilométerre lévő écsi Varga Vadászház egy dombokkal körül ölelt környezetben helyezkedik el. A csodálatos tájat és a napsütést, a családias hangulat és fogadtatás tette még teljesebbé az I. Gasztro Terasz nyitónapján.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hiszen az ínyenc ételek és frissítő italok összehozzák az embereket és mosolyt csalnak az arcukra – ezt saját tapasztalatból mondhatjuk. Már a különleges étlap kézbentartásakor tudtuk, hogy prémium kiszolgálásban és felejthetetlen ízélményekben lesz részünk. A kiváló ételek titka nem csak abban rejlik, hogy ízletesen tudják elkészíteni a Varga Vadászházban, hanem az is, hogy az milyen színvonalasan van feltálalva.

Foto: szami | RAW Agency

Azt kell, hogy mondjuk; nem csalódtunk, végigkóstoltuk szinte az egész ital- és étlapot. Természetesen még megannyi különleges fogással készül a már Ausztriában hagyományosnak számító gasztro-napok, többek között házi készítésű saláták, szendvicsek és egyedülálló borok várják a különleges ízekre vágyókat.

Foto: szami | RAW Agency

Az I. Gasztro Terasz nyitónapja még csak a kezdet! Aki teheti, látogasson el az elkövetkezendő napokban Écsre, ráadásként szombaton és vasárnap extra programmal várja vendégeit a Varga Vadászház.

Hozzászólások