Keresés
-18O
Győr
2020.08.08., szombat (László)

Konyhafőnök: a győri szakácsnak kellett búcsúznia

Offmedia- 2016.11.11. 09:20
2073
A Konyhafőnök csütörtöki adásában a zsűri úgy döntött, hogy a győri Reider Lászlónak kell befejeznie a játékot, így a műsorban már csak két játékos maradt.

A mai döntőben már csak két szakács áll majd a konyhapulthoz, hiszen csütörtökön a győri Reider László alulmaradt a versenyben. A fokozódó stressz rányomta a bélyegét László munkájára, hiszen az aprólékos munkát igénylő borjúszegyet, folyamatos kézremegések közepette kellett elkészítenie.

A szakács végig feszülten dolgozott a konyhában, így a kagylók megsütésével is akadtak gondjai. Habár az egyik tökéletesen sikerült, a másik nem sült át egyenletesen és csak remélni tudta, hogy jó lesz. Ugyan a végére bizakodva gondolt arra, h bejönnek a számításai, a zsűri végül úgy döntött, hogy neki kell távoznia a versenyből. László a bírák elismerését is kivívta, hiszen a szomorú bejelentés után, sorban gratuláltak a versenyzőnek.

A mai, azaz pénteki adásban még láthatjuk a másik győri születésű Wirgha Márkot, aki Németh Ádámmal küzd majd meg az elismerő Konyhafőnök címért és elviheti a 10 millió forintot.

Szerinted ki nyeri el a Konyhafőnök címet?
Wirgha Márk
Németh Ádám
Poll Maker

Hozzászólások