Keresés
-18O
Győr
2021.02.27., szombat (Ákos, Bátor)

Mindig korog a győriek hasa, de szerencsére van megoldás

Offmedia- 2017.03.17. 13:54
5802
Az étterem, amit mindenki ismer, most már házhoz is szállít!

A bőség zavara

Aki járatos a kajarendelésekben az tudja, hogy a tárcsázást mindig egy hosszú tortúra előzi meg, főként azért, mert nem tudjuk, hogy mit együnk, a másik pedig, hogy nem tudjuk honnan rendeljünk. Mivel a városban (szerencsére) több étterem kínálatai közül is választhatunk, így azt gondolnánk, hogy elég csak begépelni a három varázsszót a keresőbe: étel, házhozszállítás, Győr.  Egy kicsit horgonyozzunk le itt! Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne szembesülnénk ismerőseink gasztro-segélykiáltásával, hiszen rengeteg panasz és kritika éri az egyes éttermeket vagy pizzériákat. Így aztán tényleg csak bonyolódik a helyzet, ugyanis a számtalan tapasztalat mindig újabb és újabb vendéglátóegységek irányába terel minket.

Itt nem játszik a „kezdőké a szerencse”

A gondolatmenetet tovább folytatva, a legtöbb ételrendelőnek már van egy bevált helye, ahonnan duzzogás nélkül kapja azt, amiért fizetett. A megszokott folyamatot, viszont mindig félbeszakítja az ember legfőbb tulajdonsága, a kíváncsiság. Mégpedig aziránt, hogy mindig újabb dolgokat próbáljon ki! Ez nincs másképp az étellel és az újonnan nyitó éttermekkel sem. Legbelül mindig az súgja valami, hogy „muszáj kipróbálnom” vagy „itt biztos finom a kaja”!

Forrás:OFF Média

Nos, számunkra egy igazán különleges dologgal indult a nap, ugyanis a városban már elhíresült és méltán népszerű Dobos Pub lepett meg minket egy kis ajándékkal. A csanaki étterem legújabb dobása, hogy most már házhoz is szállítják az ételeiket. Az tudtuk korábban is, hogy az éttermet rengeteg ember látogatja, valószínű, hogy a vendégek egyik leggyakoribb kérdését valósította most meg a Dobos, mégpedig azt, hogy „tudtok házhoz szállítani?”. Erre a válasz ezentúl az lesz, hogy IGEN!

Mivel az OFF Média mindig kritikus szemmel nézi a világot és a várost, ahol élünk, ezért  gondolták úgy az étterem vezetői, hogy megkínálnak minket a finomságaikkal, és döntsük el mi, hogy érdemes-e a Dobost választani.

Forrás:OFF Média

Forrás:OFF Média

Forrás:OFF Média

Őszintén szólva, a hízelgő ajánlatok nem mindig járnak elismerő szavakkal nálunk, azonban ebben az esetben semmi kivetnivalót nem találtunk sem a szállításban, sem pedig az étel minőségében. Így, aki arra számított, hogy lepontozzuk az éttermet, azt megnyugtatjuk, hogy e gy sz e r ű e n  n e m  l e h e t. A szolgáltatás gyors és pontos, a futár kedves és tisztelettudó, az étel pedig olyan ízletes, hogy még egy asztalos is megnyalná mind a kilenc ujját!

Ráadásul a választék annyira széles, hogy nem csak pizzákból, kebapokból, dönerekből szemezgethetünk, hanem tengernyi leves, főétel és desszert is van az étlapon.

Forrás:OFF Média

Forrás:OFF Média

Forrás:OFF Média

A Dobos Házhoz Facebook oldalán egy játékra is figyelmesek lettünk. Elég egy komment és két pizzát adhatnak cserébe, amiért egy tapodtat sem kell mozdulnunk, ugyanis kihozzák házhoz!

Összességében annyit mondhatunk csak, hogy Gratulálunk Dobos, ezt elcsíptétek!
Rendelni itt tudtok!

Hozzászólások