Keresés
-18O
Győr
2021.02.26., péntek (Edina)
  • Főoldal
  • Gasztro
  • Újdonság a Dobos Házhoz étlapján: kézműves hamburgerek

Újdonság a Dobos Házhoz étlapján: kézműves hamburgerek

Offmedia- 2017.07.14. 12:45
4472
Új étlap jelent meg a Dobos Házhoz Facebook oldalán, ahol több újdonsággal is meglepetést okoztak! De ami a legjobb: már hamburgert is rendelhetünk házhoz!
Több étellel is bővült a Dobos Házhoz étlapja, többek között új desszertek és pizzák is kaphatóak, de a legnagyobb dobás a kézműves hamburger lett! Kimondhatjuk, hogy a győri korgó gyomrokat végre egy újabb, minőségi, burger fogja megtölteni, hiszen a pácolt marhahúspogácsát körbefogó zsemle egyenesen a kemencéből jön, amelyet jól meglocsolnak a különleges, házi szószukkal.


Az eddigi visszajelzések azt mutatják, hogy a helyieknek nagyon bejött az új étlap és kifejezetten kedvelik arról a hamburgert, hiszen pontosan azt kapják készhez, mint, amit a képen látnak és természetesen az íze is nagyon egyedülálló. A magas színvonal sem változott, a vendégek ugyanazt a megszokott, igényesen elkészített ételeket és kiszolgálást kapják, mint amit eddig megszokhattak.

Forrás:OFFMédia

A Dobos Házhoznak sikerült olyan különlegességet készítenie, amely kielégíti a rendelők minden igényét, és már most a városi kézműves hamburgerek dobogósai között van. Mi lehet a titka? Csak semmi túlzás! A legkedveltebb verziókat álmodták meg. Minden ember fél az újdonságoktól, de megnyugtatunk mindenkit, hogy jelen esetben nem kell tartani semmitől, hiszen a megszokott minőségben készítik el az újdonságaikat is és ez alól a burgerek sem kivételek.

Forrás:Facebook


Júliusban különleges akcióval is készül a Dobos Házhoz: két Classic hamburger mellé egyet ingyen adnak! Ez tényleg visszautasíthatatlan alkalom! Aki eddig még nem tette, kóstolja meg a különleges, házi bucival átfogott marhahúspogácsát, jégsalátát, lilahagymát, paradicsomot. Természetesen ne felejtsük el az elmaradhatatlan egyedi szószt sem, amely igazán speciálissá teszi a hagyományos burgert.

Egy szó mint száz, aki tényleg páratlan ízű hamburgert szeretne enni, akkor a Dobos Házhoz-féle kézműves finomságok igazán jó választásnak bizonyulnak, ezzel tuti, nem lehet mellényúlni, Hamburgert házhoz Mindenkinek!

Hozzászólások