Keresés
-18O
Győr
2021.01.15., péntek (Lóránt, Loránd)

Fontos vezércserék történtek az Audinál

Offmedia- 2017.08.29. 09:54
1756
Szeptember 1-jével újjászerveződik az AUDI AG igazgatótanácsa.
A Pénzügy, IT és integritás területet Alexander Seitz, a Marketing és értékesítés területet Bram Schot vezeti majd. A Személyügyek és szervezet terület élére Wendelin Göbel kerül. Az új termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanácsi tag Peter Kössler lesz - írja a cég közleményében.

Alexander Seitz (55) követi Axel Strotbeket, aki 2007 óta vezette a Pénzügy, IT és integritás területét. Karrierjét a Daimler AG-nál kezdte, ahol különböző feladatokat látott el pénzügyi, gazdasági, stratégiai és beszerzési területeken. 2005-ben a Powertrain konszern beszerzési vezetőjeként váltott a Volkswagen AG-hez.
Dr. Dietmar Voggenreiter utódja a Marketing és értékesítés területen Bram Schot (56) lesz. A holland születésű szakember 2012 óta a Volkswagen haszonjárművek marketingért és értékesítésért felelős ügyvezető igazgatója volt.

Forrás:Bayern Innovatív
A Személyügyek és szervezet területért a jövőben Wendelin Göbel (53) lesz felelős. A pozíciót Thomas Sigitől veszi át, aki 2010 óta töltötte be ezt a pozíciót. Göbel 2007 óta vezette a Volkswagen Konszern és a Volkswagen márka igazgatósági kabinetirodáját.

Peter Kössler (58) lesz a termelés és logisztika új igazgatósági tagja. Ingolstadtban született, eddig az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke volt. Előtte 2007 és 2015 között az Audi ingolstadti gyárának vezetője volt. Ebben a funkciójában felelős volt minden gyártással kapcsolatos területért, valamint telephelyeket érintő logisztikai, környezetvédelmi, üzembiztonsági témákért. Kössler Dr. Hubert Waltltől veszi át a pozíciót, aki 2014 óta vezette a termelés és logisztika területét.

Hozzászólások