Keresés
-18O
Győr
2020.08.09., vasárnap (Emőd)

Januárban jöhet a legolcsóbb internet

Offmedia- 2016.10.24. 13:12
403
Minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz 2017. január 1-jétől a Digitális Jólét Alapcsomag - írta hétfőn a Világgazdaság a Digitális Jólét Program tájékoztatására hivatkozva.

A VG azt is közölte, hogy az új alapcsomag az előzetes tervek szerint mind a mobilinternet-, mind a vezetékesinternet-előfizetés esetén legkevesebb 15 százalékkal lesz olcsóbb, mint a mostani szolgáltatók kínálatában szereplők. A Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program titkársága folyamatosan egyeztet az alapcsomag pontos tartalmáról.

Az alapcsomagot az a természetes személy veheti igénybe, akinek a megelőző egy évben nem volt mobilinternet-előfizetése, illetve vezetékesinternet-előfizetés esetén az adott lakcímen legalább egy éve nem voltinternet-előfizetése. Ezzel azt kívánja elérni a kormány, hogy azok vehessék igénybe az alapcsomagot, akik eddig még nem rendelkeztek internet-előfizetéssel, viszont a Digitális Jólét Alapcsomaggal be tudnak lépni az internethasználók világába - olvasható a Világgazdaságban.

A Digitális Jólét Alapcsomaggal kapcsolatos kormány-előterjesztést várhatóan novemberben nyújtják be.

Nyitókép: Pixabay

Hozzászólások