Keresés
-18O
Győr
2020.12.03., csütörtök (Ferenc, Olívia)

Új parkolási pótdíjfizetési felszólító

Offmedia- 2015.11.26. 16:33
283
A Győr-Szol Zrt. pakolóüzemeltetési üzletága új parkolási pótdíjfizetési felszólítást kiállító rendszert vezet be 2015. november 23-tól.

A rendszerben alkalmazott eszközök lehetővé teszik, hogy azoknál a gépjárműveknél, amelyeknél a parkolási díjfizetés szabályainak megsértése miatt pótdíjfizetési felszólítás kiállítására kényszerül a szolgáltató, a helyszínen nyomtassák ki az ellenőrök a fizetési felszólítást. Így hétfőtől a szélvédőn elhelyezett műanyag tasakokban már ilyen, új típusú felszólító nyomtatvánnyal is találkozhatnak az autósok. Az új nyomtatvány egyenértékű a korábban megszokott, nyomtatványtömbben kitöltött felszólítással.

Az új rendszerben kiállított fizetési felszólításokat külföldi gépjárművek esetén idegen nyelven (szlovák, német, angol) nyomtatják ki, a pótdíjazott gépjárművek országjelzése függvényében.

A fizetési felszólítás kiállítását követően az adatok és a fényképek azonnal láthatóvá válnak a szolgáltató Jókai úti ügyfélszolgálati irodájában dolgozó ügyintézők számára, így egy esetleges pótdíj-reklamáció elbírálása azonnal kezelhetővé válik.

A Győr-Szol Zrt. a későbbiekben a rendszer továbbfejlesztésével online felületen kíván lehetőséget biztosítani a pótdíjazott gépjárművek esetében a fényképfelvételek megtekintésére, és a pótdíj elektronikus úton történő befizetésére.

(onkormanyzat.gyor.hu)

Hozzászólások