Keresés
-18O
Győr
2020.09.20., vasárnap (Friderika)

Veszteséges volt első évében a győri kaszinó

Offmedia- 2017.05.29. 10:52
2193
A Plazában lévő létesítmény koncesszióját a Treff Klub Kft nyerte el, ennek Rákosfalvy Zoltán ügyvéd a tulajdonosa.
A győri kaszinó koncesszióját a Treff-Klub Kft. nyerte el még tavaly februárban, a működtetésért a Casino Wien Kft felel. A kaszinó aztán 2016 szeptember 15-én megnyitotta kapuit. Az Mfor.hu nevű oldal nézett utána, miként nézett ki az első (természetesen tört) év pénzügyi mérlege. A lap híre szerint a jogokat elnyerő Treff Klub a győri ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán tulajdonában áll.

Forrás:Illusztráció
A kaszinó szép bevételre tett szert az esztendő végéig rendelkezésre álló három és fél hónap alatt, egészen pontosan 423,3 millió forint folyt be a kasszába. Ám ezzel együtt sem lett nyereség, merthogy a kiadások meghaladták ezt az összeget. Végül 63 milliós mínusszal zárt tavaly a győri kaszinó.

Amiről a pénzügyi beszámolóból tudni lehet:  42 alkalmazottra 152 milliót költött a vállalkozás, anyagjellegű ráfordításra 146 milliót. A lap összehasonlította, hogyan kezdte meg működését a nyíregyházi és a debreceni kaszinó - mindkettő nyereséget termelt már első, tört évében is, 14 millió Ft-t, illetve 106 millió Ft-t.


Hozzászólások