Keresés
-18O
Győr
2019.06.19., szerda (Gyárfás)

A 3 éves Zalán kívánságát teljesítették a győri rendőrök

Offmedia- 2016.05.09. 09:30
255
A betegséggel küzdő kisgyermeknek teljesült a kívánsága!

Győrasszonyfáról írt levelet a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének egy édesapa, amelyben leírta, hogy kisfia, Zalán már két és fél éve folytat küzdelmet egy súlyos betegséggel.


A kisfiú egyik kívánsága az volt, hogy „egy ninós autóba” szeretett volna beülni, majd egy rövid utat megtenni. Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok úr engedélyével Zalán kívánsága 2016. május 7-én a születésnapján teljesült. A győri rendőrök két szolgálati gépjárművel érkeztek meg az ünnepségre, majd a kisgyermeket beültették az autóba és - a megkülönböztető fény- és hangjelzést bekapcsolva - tettek egy kört a faluban. Miután visszaértek az ünneplőkhöz az egyenruhások az Erika pékség és cukrászat által készített és felajánlott rendőrautós szülinapi tortával köszöntötték fel a pici gyermeket. Zalán egy rögtönzött kerékpáros ügyességi pályán is végigkerekezett, így jutalmul biciklis felszereléseket is kapott a rendőröktől.

Az ünnepségen Pannonhalma Város Tűzoltó Egyesülete is részt vett, így a kisfiú egy másik kéklámpás gépjárművet is megcsodálhatott.


police.hu

Hozzászólások