Keresés
-18O
Győr
2019.05.26., vasárnap (Fülöp, Evelin)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • A 88 éves Panni néni minden nap tesz ki kenyeret és szalámit a szegényeknek

A 88 éves Panni néni minden nap tesz ki kenyeret és szalámit a szegényeknek

Offmedia- 2017.04.03. 14:55
8823
Szívmelengető történet a Belvárosból.

Hétfő délután az OFF Média munkatársai a győri Árpád út és a Czuczor Gergely utca kereszteződésénél jártak, amikor egy idős hölgyre lettek figyelmesek. A kék otthonkás néni azért is volt feltűnő kollégáinknak, mert lassú járása, pontosabban csoszogása ellenére, egy nagy szatyor kenyeret és szalámit vitt a kezében.

Az újságíróink mielőtt odaléptek volna, hogy felajánlják segítségüket, a néni megállt a kereszteződésnél lévő kukánál, majd ráakasztotta a nagy csomagot, hátat fordított és fájdalmas léptekkel egy közeli lépcsőház irányába ballagott. Ekkor léptek oda kollégáink, akik megszólították a hölgyet és arról érdeklődtek, hogy milyen célból tette ki az ennivalót:

- Minden nap teszek ki ételt a szegényeknek! Sajnos, olyan világot élünk, hogy az embereknek szüksége van a segítségre! – mesélte nekünk Panni néni, aki azt is elmondta, hogy az étel pillanatok alatt gazdára talál.

Érdeklődésünkre elmondta, hogy szerény nyugdíja ellenére már hosszú ideje szokása, hogy ételt helyez ki a forgalmas útra. Mialatt a hölgy mesélt nekünk magáról, a csomagnak már hűlt helye volt. Panni néni csak egy apró mosollyal nyugtázta, hogy az ételnek már megvan a gazdája…
Hozzászólások