Keresés
-18O
Győr
2021.01.18., hétfő (Piroska)

A győri vonatnak rohant a ló, halál lett a vége - fotók

Offmedia- 2017.05.11. 12:49
5412
Egy 7 és egy 10 éves gyermek gondjaira bízták az állatot: nem bírtak vele.
A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves győri férfi ellen.

Forrás:Police.hu
A nyomozás adatai szerint 2016. március 27-én 15 óra 52 perckor egy személyvonat mozdonyvezetője tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy ló rontott neki a szerelvény egyik kocsijának. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 7 és egy 10 éves gyermek vezette az állatot, amikor az hirtelen kitépte a gyerekek kezéből a vezetőszárat és elszabadult. A ló ezután a baleset helyszínéig körülbelül 1200-1400 métert tett meg, majd nekirohant az arra közlekedő vonat egyik szerelvényének.

Forrás:Police.hu
A jószág elpusztult, a vonat pedig megrongálódott. A nyomozók a tanúvallomások alapján megállapították, hogy a 38 éves Cs. István bízta az állatot a két kiskorú gyermekre, ezért a férfit vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Forrás:Police.hu
A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.


Forrás:Police.hu

Hozzászólások