Keresés
-18O
Győr
2020.07.05., vasárnap (Emese, Sarolta)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • A Jereváni út vasúti átjáró lezárása miatt 10 buszjárat is hatalmasat kerül - a részletek

A Jereváni út vasúti átjáró lezárása miatt 10 buszjárat is hatalmasat kerül - a részletek

Offmedia- 2017.06.15. 15:17
4371
Szombattól jövő hét szerdáig egészen a Fehérvári útig, az Ipar utcai körforgalomig kerülnek a buszok.
Mint azt korábban megírtuk, ezen a hétvégén nekikezdenek a Szabadhegy elején, a Jereváni úti vasúti átjáró teljes rekonstrukciójának. Emiatt teljes útzár lesz, napokon keresztül - ennek megfelelően a buszok is kitérővel járnak majd.

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy június 17-én (szombaton) üzemkezdettől június 20-án (kedden) üzemzárásig a Jereváni úti vasúti átjáró lezárása miatt a 2, 6, 7, 17, 17B, 20, 26, 38, 38A, 41 jelzésű autóbuszok mindkét irányban terelőúton, a Szauter Ferenc utca – Fehérvári út (visszafelé az Ipar utcai körgeometriás csomópontot is érintve) – Erfurti út útvonalon közlekednek.

A fenti autóbuszjáratok megállóhelyei változatlanok, azonban a jelentős mértékű (mintegy 2,5 km-es) kerülő miatt a járatok közlekedésében mintegy 5-10 perces késések is előfordulhatnak.

Figyelem! A terelőútvonal sajátosságai miatt bizonyos autóbuszjáratok ugyanazokat a megállóhelyeket kétszer is érintik, egyszer menetrend szerint, egyszer pedig a terelőúton. A késések csökkentése és a félreértések (nem a várt irányba továbbhaladó autóbuszra történő felszállás) elkerülése érdekében az autóbuszok a terelőúton nem állnak meg, hanem szigorúan a menetrendben előírt megállóhely-sorrendet követik.

A vonatokat pótlóbuszok helyettesítik majd, ezeken kerékpárok nem szállíthatók!

További részletek, a vasúti menetrend változásai ITT és ITT!

Hozzászólások