Keresés
-18O
Győr
2019.03.25., hétfő (Irén, Írisz)

A Rádió 1 Győrben is sugározni fog

Offmedia- 2016.11.02. 12:05
535
Helyi műsorvezetőkkel és tartalmakkal jön a Rádió 1 a városba.


A 96,4 azaz a Rádió 1 vételkörzete november közepétől jelentősen bővül, így nemcsak a fővárosban, hanem Győrben, Nyíregyházán, Miskolcon, Szekszárdon, Baján, Pakson,
Dunaföldváron, Balatonon, Hevesen és ezen területek körzetében is elérhető lesz - tájékoztatta a Kisalföldet a Rádió 1.

Az új frekvenciák hálózatos formában csatlakoznak a Budapesten a 96,4 MHz-en sugárzó Rádió 1-hez, ami azt jelenti, hogy napi 4 órában a csatlakozó vidéki frekvenciák helyi műsorvezetőkkel, lokális tartalmakat sugároznak, a többi 20 órában az összes frekvencián a 96,4 Rádió 1 programja lesz hallható - írja a lap.

„A Rádió 1 nem csak Budapesten, hanem egyre több régióban kínál alternatívát, célunk, hogy a rádiózás műfaját újra népszerűvé tegyük a magyar rádióhallgatók körében. A Rádió 1 népszerű műsorai, a reggeli Kukori, a délutáni Cooky Show és az esti DJ műsorok, a Disco*s Hit és a DJ Factory novembertől az összes frekvencián, minden hallgató számára elérhetővé válnak" – nyilatkozta Bakai Mátyás, a Rádió 1-et működtető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatója.

Idén nyáron a Rádió 1 közel 4 és fél év hallgatás után, egy átfogó reklámkampánnyal robbant be a köztudatba. A korábbi Rádió 1 egészen a megszűnéséig piacvezető volt a lefedettségi területén a 15-49-es korosztályban, beleértve az akkor működő kereskedelmi csatornákat is.

Hozzászólások