Keresés
-18O
Győr
2019.04.24., szerda (György)

Aranyéremmel térhettek haza a strandkéziseink!

Offmedia- 2016.06.28. 10:00
280
Hétvégén megkezdte szereplését a Cannabis Energy Drink csapata az EBT küzdelmeiben. Csodálatos időben, két pályán 16 női csapat részvételével kezdődtek szombaton reggel a csoportküzdelmek. A lányok az „A” jelű kvartettbe kerültek ObčasToVím, Angel´s Army, Holky z Citrusie, Čučiny, Havrany, Trenkyhogang csapataival kellett megküzdeni az középdöntőbe jutásért.


Szombaton öt mérkőzést követően a csapat szett veszteség nélkül, öt győzelemmel állt csoportja élén. Vasárnap folytatták a jó sorozatot és két hátra maradt csoportmérkőzés után a negyeddöntőt, az elődöntőt és a döntőt is szett veszteség nélkül abszolválták.


Két nap alatt tíz mérkőzést játszottak a lányok, és mind a tíz mérkőzést megnyerték!

Csoportmérkőzések

ObčasToVím – Cannabis Energy Drink-Kanonierky 0:2

Angel´s Army - Cannabis Energy Drink-Kanonierky 0:2

Cannabis Energy Drink-Kanonierky - Holky z Citrusie 2:0

Čučiny - Cannabis Energy Drink-Kanonierky 0:2

Cannabis Energy Drink-Kanonierky – Havrany 2:0

??? - Cannabis Energy Drink-Kanonierky

Trenkyhogang - Cannabis Energy Drink-Kanonierky 0:2

Középdöntő

Amaterky - Cannabis Energy Drink-Kanonierky 0:2

Elődöntő

Cannabis Energy Drink-Kanonierky – Drink Team

Döntő

Mladice - Cannabis Energy Drink-Kanonierky 0:2

Tornagyőzelmükkel Szlovákia strandkézilabda bajnokság bajnok csapata lettek, amivel kiharcolták a jogot a novemberben Gran Canarian megrendezésre kerülő Bajnokok tornájára.

„Az egyesülés elsődleges célja az volt, hogy egy ütőképes csapatot hozzunk össze a két fél társaságból és együtt harcoljuk ki a legjobb eredményeket! A Szlovákiai bajnoki címmel jogot szereztünk, hogy rész vegyünk a Bajnokok Tornáján, illetve az EBT torna győzelemmel pedig értékes pontot szereztünk, ezzel felkerültünk a nemzetközi tabella 17. helyére. A negyedik tornagyőzelmünk (Pozsony Beach Handball Tour 1. helyezés, Hummel Beach Handball Tour 1. helyezés, Senec EBT 1. helyezés, Magyar Strandkézilabda Bajnokság kvalifikációs torna 1. helyezés) ellenére azonban helyén kell kezelnünk a hétvégi győzelmeket, és a mai naptól a hétvégi olaszországi (Calise Cup 2016) EBT tornára kell koncentrálnunk.”-mondta Kiss Dániel a csapat vezetője.

Hozzászólások