Keresés
-18O
Győr
2021.01.15., péntek (Lóránt, Loránd)

Audi A4 Avantot kapott a Győri Mentőszolgálat

Offmedia- 2017.09.12. 10:15
700
Az Audi A4-et, mely 150 lóerős, automata váltós, tempomattal és navigációs rendszerrel felszerelt, főként kiemelt szintű feladatokhoz, súlyos állapotú betegekhez fogja küldeni a mentésirányítás.
Az Audi Hungaria Zrt. egy Audi A4 Avant típusú gépjárművet bocsát a Győri Mentőszolgálat rendelkezésére. Az autó kulcsát Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja az Országos Mentőszolgálat képviselőjének, Dr. Lórántfy Mária regionális igazgatónak adta át.

„Nagyra becsüljük a mentőszolgálat munkáját és bízunk benne, hogy ezzel az autóval hatékonyan segítjük a mentőegységek gyorsabb kiszállását, ami akár életmentő is lehet” - mondta Dr. Knáb Erzsébet.

A mentés és a sürgősségi ellátás balesetek, vagy vészhelyzet esetén kulcsfontosságú, a mentőorvos gyors kiérkezésén életek múlhatnak.

Forrás:audi.hu
Az Audi A4-et, mely 150 lóerős, automata váltós, tempomattal és navigációs rendszerrel felszerelt, főként kiemelt szintű feladatokhoz, súlyos állapotú betegekhez fogja küldeni a mentésirányítás. Egy 12 órás szolgálat ideje alatt előreláthatólag akár 5-7  feladat ellátása várható.

A Győri Mentőszolgálat egységei évente 18-20 ezer esetet látnak el.

Az Audi Hungaria évek óta támogatja Győr és a térség szociális- és egészségügyét. 2013-ban a vállalat anyagilag állt a Győri Mentőszolgálat mellé, amiből légzésfigyelő monitort vásároltak. Az elmúlt évben az önkéntesség jegyében kiemelt projekt volt a Győri Mentőállomás felújítása. Ekkor festési és renoválási munkálatok során audis munkatársak jóvoltából újult meg az épület.

Hozzászólások