Keresés
-18O
Győr
2019.06.24., hétfő (Iván)

Audis ütött el egy biciklist Győrben, majd elhajtott

Offmedia- 2016.04.11. 12:50
349
Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott...

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. április 10-én 6 óra 13 perckor egy cseh hatósági jelzésű személygépjármű közlekedett Győrben a Fehérvári út - Ipar utca körgeometriás csomópontban, a Szigethy Attila út felől a Fehérvári felüljáró irányába. Haladása során a Fehérvári út kihajtójánál - figyelmen kívül hagyva a közúti fényjelző készülék piros jelzését - továbbhajtott és a két forgalmi sáv között kihaladva járműve elejével nekiütközött egy kerékpárosnak, aki a zöld jelzésen, az úton keresztben kívánt átmenni.  A kerékpáros az ütközés következtében a jármű tetejére felvágódott, majd onnan az úttestre zuhant. Az autó sofőrje segítségnyújtás nélkül a helyszínt elhagyta.


A Győri Rendőrkapitányság Balesethelyszínelő Alosztály járőrei a helyszínen rövid idő alatt beazonosították a balesetet okozó gépjárművet. A megyei rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja - a balesettel kapcsolatban - értesítette a szomszédos megyék ügyeleteit. Ennek eredményeképpen a Kisbéri Rendőrkapitányság illetékességi területén a járőrök 7 óra 29 perckor ellenőrizték a keresett gépjárművet és annak sofőrjét. A rendőrök az autót vezető M. G. 34 éves császári lakossal szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A férfival szemben ittas állapotban történt gépjárművezetés gyanúja miatt a Kisbéri Rendőrkapitányság indít eljárást.

A férfit a helyszínen elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellene segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.Kép és szöveg: police.hu

Hozzászólások