Keresés
-18O
Győr
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

Az Alphaville lesz a nyárzáró koncert sztárfellépője

Offmedia- 2017.08.09. 14:32
9218
Tizedik alkalommal rendezik meg a győri bornapokat, az augusztus végi fesztivált a Dunakapu és a Széchenyi téren tartják, a koncert a Városháza előtt lesz.

A nyár utolsó nagy fesztiválja, a X. Győri Bornapok, vagy hosszabb nevén a Bor-, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztivál négy napon át, augusztus 24 és 27 között szórakoztatja a kilátogatókat.


Mint az esemény sajtótájékoztatóján Domanyik Eszter, a városmarketing és programszervezési főosztály vezetője elmondta, a felmérések szerint ez a fesztivál a győriek kedvence. Ennek megfelelően az idén is mindent megtettek a szervezők, hogy minél nagyon népszerűségre tehessen szert.

A Pállfy étteremben tartott sajtótájékoztató résztvevői
Forrás:Off Média

A bornapokat kulturális programok színesítik, illetve szombaton, augusztus 26-án 21 órától a német Alphaville együttes lép fel a Városháza előtt, a lezárt Szent István úton. Mint megtudtuk, ezúttal is lesznek ingyenes buszok a hazafelé tartóknak a koncert végeztével. Az Alphaville az Audi Hungária támogatásával érkezhetett Győrbe.A bornapokon ezúttal is, akárcsak az elmúlt években, feltöltőkártya segítségével lehet majd vásárolni. A kártyát egy alkalommal 100 ezer forint értékben lehet feltölteni, és vasárnap éjfélig levásárolni. Megrendezik a Győr Város Bora versenyt, a nyertes bor egy évig viselheti a megtisztelő címet.

Hozzászólások