Keresés
-18O
Győr
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Az Audi két lélegeztetőgéppel segíti a megyei kórházat

Offmedia- 2017.02.15. 13:52
798

Az Audi Hungaria társadalmi felelősségvállalása jegyében újabb adománnyal segíti a régió egészségügyi ellátását. A vállalat adománya a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán működő győri stroke-centrum számára két darab lélegeztető-készülék beszerzését tette lehetővé, mely jelentősen hozzájárul az ellátás színvonalának emeléséhez.

Az autógyár honlapján megjelent hírben olvasható, hogy a kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztálya az agyi infarktust szenvedett betegek számára is gyors, szakszerű segítséget nyújt, amely sokszor egyet jelent a túléléssel, hiszen a pácienseket az osztályon 24 órás felügyelet mellett kezelik a szakképzett orvosok, ápolók és terapeuták.

Forrás:audi.hu

„Bízunk benne, hogy a két lélegeztető-készülék számos életet ment meg, és hozzásegíti a győri kórházat egy olyan stroke központ kialakításához, ahol a legmodernebb eszközök állnak a orvosok rendelkezésére”, mondta Peter Kössler, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke. „Vállalatunk számára alapvetés, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében hozzájáruljunk a régió életszínvonalának növeléséhez.”

A kórház támogatása mellett a vállalat a Győri Háziorvosi Ügyelet számára is biztosít egy Audi A3 Limousine szolgálati autót.

Hozzászólások