Keresés
-18O
Győr
2019.06.19., szerda (Gyárfás)

Az ittas sofőr könnyű, a vétlen sofőr súlyos sérülést szenvedett

Erdélyi József Attila- 2016.04.13. 09:14
244
Mindig az ártatlan húzza a rövidebbet...

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. április 12-én 15 óra 20 perckor K. N. 38 éves peresztegi lakos Volkswagen Polo típusú személygépjárművével közlekedett a 85-ös számú főútvonalon Pereszteg irányából Fertőszentmiklós felé.

Haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel vezette a járművét, aminek következtében egy balra ívelő útkanyarulatban letért a menetirány szerinti jobb oldali padkára. A padka az autót megdobta, így az kifarolva visszatért az úttestre, majd átsodródott a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött a vele szemből szabályosan érkező Volkswagen Amarok típusú tehergépjárműnek. A baleset során a vétkes sofőr és utasa könnyű, míg a vétlen gépjármű vezetője és egyik utasa súlyos, míg másik két utasa szintén könnyű sérüléseket szenvedett.
A helyszíni intézkedés során a rendőrök a 38 éves peresztegi sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Kép és szöveg: police.hu

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/ittasan-okozott-balesetet-9

Hozzászólások