Keresés
-18O
Győr
2019.06.19., szerda (Gyárfás)

Csoportos verekedés tört ki szerdán egy sörözőben

Offmedia- 2016.09.16. 11:41
1335
A győri rendőrök fél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat.


A Győri Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 22 éves és egy 19 éves helyi, valamint egy 28 éves mezőcsáti és egy 41 éves szárföldi lakos ellen.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2016. szeptember 14-én a késő esti órákban arról, hogy két társaság között dulakodás alakult ki egy győri vendéglátóhelyen. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy három fős asztaltársasághoz odalépett a két helyi és a szárföldi férfi és szóváltás alakult ki közöttük. Az asztalnál ülő mezőcsáti lakos bántalmazta a provokáló társaság tagjait és verekedés alakult ki közöttük. A dulakodás közben megrongálták a söröző berendezési tárgyait és több üveget is összetörtek.

A rendőrök megérkezése előtt a garázdák elmenekültek, azonban a nyomozók fél órán belül elfogták győri gyanúsítottakat és szárföldi társukat. A tettlegességet kezdő 28 éves férfi végül önként bement a rendőrkapitányságra, ahol mind a négyüket gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

Forrás: Rendőrség

Hozzászólások