Keresés
-18O
Győr
2021.03.05., péntek (Adorján, Adrián)

Edda-koncerttel nyitott a Szentiváni Fesztivál

Offmedia- 2017.05.13. 10:44
1528
Szombaton Majkáék és a Happy Gang, napközben színes programok.

Eső várta a nagyszínpadon - amely ezekben a napokban a zeneszöveg.hu nevet viseli – a pénteki nap fő fellépőjét, az Eddát Szentivánon, a hagyományos fesztivál nyitónapján. Az esőből egy kis gond is akadt, beázott a keverőpult, az elején ezért a frontember Pataky Attila fiára, a fellépéseken rendszeresen jelen lévő Gergőre nagyobb szerep hárult, többet énekelt, mint szokott. Ugye az Edda előtt már megszokott, hogy Gergő zenekara, a Pataky Művek az előzenekar, aztán a fiú együtt énekel az apával.

Az eső gyorsan távozott, a hangulat pedig ugrásszerűen javult. A közönség élvezhette a megszokott blokkokat, és hálásan fogadta az örökzöld slágereket. Jövőre jön ki a 33. lemez, erről is megelőlegeztek nekünk két dalt – ahogy az az újnál gyakran megesik, még tart az ismerkedés. Kicska és a dobos Hetényi nagyon elemében volt, a végére pedig a főnök is bemelegedett. Meglepetésként elhangzott az Egy ez a tábor, amely általában nem szerepel a menüben, inkább csak a búcsúzáskor hangzik fel belőle egy részlet. Már 23 óra felé járt az idő, amikor végleg elköszöntek a zenekar tagjai. Az Edda, akárcsak tavaly, sikert aratott.


Persze ezzel a programok még nem értek véget, a Frappé színpadon éppen csak melegíteni kezdett a DJ, míg a nagyszínpadon a Kozmix következett. Szombaton 21 órától a Happy Gang a soros, előtte jön Majka és Curtis, éjfél előtt pedig Betty Love örvendezteti meg rajongóit. Vasárnap Caramel, hogy csak a zenei kínálatból csemegézzünk, de persze kicsiknek, nagyoknak lesz itt minden jó (részletes program ITT). Ezen kívül Szentiván hozza a szokásosat, a vurstlit, lehet sörözni, iszogatni, jókat enni, ide-oda menni, egy barátságos fesztivál. Barátságos fesztivál, tegyük hozzá a végére, horror árak nélkül. Lehet szeretni.

Címlapkép: Szentiváni Fesztivál/Facebook

Hozzászólások