Keresés
-18O
Győr
2019.08.20., kedd (István)

Elkezdődött az ETO tábor

Offmedia- 2016.07.12. 10:24
300
Negyedik alkalommal nyitotta meg kapuit a Győri Audi ETO KC utánpótlás rendszerének tehetségkutató tábora. Az Audi Aréna Győrben, 2002-2003-as születésű lányok hetvenen kezdték el a napi két edzést.

Forrás:gyorietokc.hu

A 4. Győri Audi ETO Nyílt Kézilabda Tábor július 11-15. között kerül megrendezésre. „Kettős céllal került meghirdetésre a tábor – mondta el a tábor főszervezője, az Audi ETO szakmai igazgatója, Róth Kálmán. – Egyrészt a tábor bepillantást enged az ország legnagyobb utánpótlás bázisával rendelkező Győri Audi ETO KC tehetséggondozó rendszerébe, a gyerekek belekóstolhatnak az itt folyó szakmai munkába, részt vehetnek egy egyhetes kurzusban. Emellett nem titkolt szándéka a Klubnak a tehetségkutatás sem. A kiemelkedően jó adottságokkal rendelkező, ügyes kézilabda-palánták lehetőséget kaphatnak az ETO Akadémiai rendszerébe történő bekapcsolódásra.”

Az ingyenes Kézilabda Tábor a 2002-2003 születésű lányok részére került meghirdetésre. Az idén is nagy érdeklődésnek örvendett a felhívás. Az ország minden szegletéből, sőt határainkon túlról is érkezett csaknem kétszáz jelentkezőből szakmai stáb döntött arról, kik utazhatnak Győrbe és vehetnek részt a táborban. A 70 résztvevőt az edzők 3 csoportba osztották, így az ideális létszám kialakításával megkezdődhetett a szakmai munka. A lányok mindennap egy. ill. két edzésen vesznek részt, ahol „az a lényeg, hogy önmagatokat adjátok.”– hívta fel a figyelmet a szakmai igazgató. A kézilabdán kívül számos fakultatív programmal színesítik a szervezők ezt a hetet.

Forrás: gyorietokc.hu

Hozzászólások