Keresés
-18O
Győr
2020.12.02., szerda (Melinda, Vivien)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Elvette a buszsofőr telefonját, magára hívta a rendőröket majd a Tesco kirakatát betörte

Elvette a buszsofőr telefonját, magára hívta a rendőröket majd a Tesco kirakatát betörte

Offmedia- 2017.02.20. 11:56
4294
Egy egészen furcsa dolog történt Marcalvárosban


Vasárnap reggel, azaz
2017. február 19-én 6 óra 5 perckor egy férfi az egyik helyi járatú autóbusz elé ugrott Győrben. Amikor megállt a jármű, a férfi felszállt a buszra, majd a sofőr telefonját elkérte, mert állítása szerint üldözte valaki. A sofőr miután átadta a készülékét, a férfi elfutott majd elhajította a telefont.


Kis idő múlva az ismeretlen egy másik telefonszámról a rendőrség 112-es segélyhívó számát is felhívta, majd elismételte, hogy őt üldözik. Azt is mondta, hogy ha nem tesznek valamit, akkor be fogja törni az egyik győri élelmiszerüzlet ablakát. Mire a rendőrök kiértek az ismeretlen telefonáló egy szemetes edénnyel bezúzta az üzlet kirakatát. A rendőrök adatgyűjtést követően néhány órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsított G. Szilárd 23 éves győri lakost - közölte a rendőrség.

A férfit előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol drogtesztet alkalmaztak. A teszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók G. Szilárdot rongálás vétsége, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését.

(police.hu)

Hozzászólások